Είστε λάτρης του Ψαρέματος;

Στα κρυστάλλινα γαλανά νερά του Πόρου μπορείτε να περιηγηθείτε από κολπίσκο σε κολπίσκο ,να κάνετε το μπάνιο σας και στο τέλος να απολαύσετε ένα γεύμα πάνω στο σκάφος με ότι ψάρια πιάστηκαν! Θα ευχαριστηθείτε το κολύμπι σας σε απομονωμένους αλλά πανέμορφους κολπίσκους με γαλαζοπράσινα ,πεντακάθαρα νερά και τα πεύκα να φτάνουν ως τις παραλίες τους.

Πως μπορείτε να ψαρέψετε:

  1. Με Καλάμι: Ψαρεύουμε με την τεχνική της Συρτής και έχουμε τη δυνατότητα να πιάσουμε Τονάκια, Συρτές, Λούτσους, Μελανούρια και διάφορα άλλα Αφρόψαρα.
  2. Με καθετή: Δολώνουμε τα αγκίστρια μας στην Καθετή και την ανεβοκατεβάζουμε σε διάφορα βάθη. Έχουμε τη δυνατότητα να πιάσουμε Χάνους, Πέρκες, Λιθρίνια, Σαργούς και διάφορα άλλα Πατόψαρα.
  3. Με Δίχτυα: Σηκώνουμε τα δίχτυα μας, που τα έχουμε ρίξει από το προηγούμενο βράδυ και τα ξεψαρίζουμε παρέα, βγάζοντας τα ψάρια που συνήθως είναι Μπαρμπούνια, Μπακαλιάροι, Κολιοί, Σκορπίνες και διάφορα άλλα.
  4. Με Παραγάδι: Σηκώνουμε τα παραγάδια μας, που τα έχουμε ρίξει από το προηγούμενο βράδυ με τα οποία έχουμε την ευκαιρία να πιάσουμε καλά και αξιόλογα ψάρια, όπως Φαγκριά, Λιθρίνια, Συναγρίδες, Στείρες, Σαργούς.
lions_apartments_poros_athens_greece_fishing