Ο Σαρωνικός Κόλπος εκτείνεται από την Αθήνα και κατά μήκος των ακτών της Αττικής και της Πελοποννήσου. Ο Πόρος ,τα υπόλοιπα νησιά του Σαρωνικού Κόλπου αλλά και τα ηφαιστειογενή Μέθανα προσφέρουν διαδρομές απίστευτου φυσικού περιβαλλοντικού κάλους για περπάτημα όλο το χρόνο.

Φέτος έχουν οργανωθεί κάποιες εβδομάδες πεζοπορίας με οδηγό την Judith Vinkesteijn , η οποία θα σας ξεναγήσει σε μερικές όμορφες διαδρομές του Πόρου και της γύρω περιοχής. Κατά την διαδρομή θα ανακαλύψετε το μεγάλο δασώδες περιβάλλον με διαδρομές που είναι κατάλληλες για καθημερινή «Βόρεια Βόλτα».

Η πρώτη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη για 27/03/2021 έως 03/04/2021. Θα ακολουθήσουν κι άλλες επιπλέον ημερομηνίες. Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι οι καλύτερες εποχές για πεζοπορίες στην περιοχή. Το καλοκαίρι μπορείτε να συνεχίσετε τους περιπάτους σας ξεκινώντας τους όμως νωρίς καθώς κάποια απογεύματα η θερμοκρασία μπορεί να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου.

Στις πεζοπορίες μπορούν να λάβουν μέρος γκρουπ ενηλίκων (ηλικίας 50 και άνω) ή και ενήλικες μόνοι αλλά και άτομα των υπόλοιπων ηλικιακών ομάδων. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε στην παρέα μας για αξέχαστες βόλτες που θα σας αποζημιώσουν!

lions_apartments_poros_athens_greece_hiking