Λατρεύετε τη μαγειρική, τη γευσιγνωσία και την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα;

Ελάτε στα Odyssey Apartments όπου οργανώνονται μαθήματα μαγειρικής με ελληνικές συνταγές εκτελώντας τες με παραδοσιακές και μοντέρνες τεχνικές. Ελάτε στον χαρούμενο και φιλικό μας χώρο για μαθήματα μαγειρικής, δοκιμάζοντας τα κρασιά μας , το ούζο μας και την μοντέρνα εκδοχή των τοπικών μας προϊόντων.

Το Κλέφτικο, ο Γύρος, το Σουβλάκι είναι μερικά από τα πιάτα που θα επιχειρήσετε να φτιάξετε μόνοι σας! Σε μία φιλική και πολύ εκπαιδευτική ατμόσφαιρα θα μάθετε να μαγειρεύετε αυτά τα πιάτα με τον πλέον παραδοσιακό ,Ελληνικό τρόπο και μετά μπορείτε να απολαύσετε τις σπιτικέ γεύσεις του Odyssey’s Corner Bistro με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Των μαθημάτων αυτών ηγείται η κυρία Κατερίνα Σακελλίου η οποία είναι άριστη γνώστης της ιστορίας και της καταγωγής πολλών παραδοσιακών Ελληνικών πιάτων. Εξειδικεύεται τόσο στην μοντέρνα όσο και στην παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα. Η κυρία Σακκελλίου έχει εμπειρία 10 ετών και πλέον στα μαθήματα μαγειρικής τα οποία παραδίδει και στην Ολλανδία , όπου ζεί κάποιους μήνες με την οικογένειά της.

Η Ελληνική κουζίνα και η Μεσογειακή διατροφή είναι από τις πιο υγιεινές στον κόσμο. Ελπίζουμε πως με αυτά τα μαθήματα μαγειρικής , θα βοηθηθείτε αρκετά ώστε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στην παρασκευή νέων, νόστιμων και υγιεινών πιάτων για όλους τους φίλους σας και την οικογένειά σας.

lions_apartments_poros_athens_greece_cooking lessons