Μόλις 4 χιλιόμετρα από τον Γαλατά και απέναντι από τον Πόρο σε ένα μαγευτικό τοπίο με υπέροχη θέα στο βουνό και τη θάλασσα υπάρχει το αγρόκτημα «Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ» όπου ζουν και εκτρέφονται άλογα ελεύθερα στη φύση.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ 

Ως γνωστόν τα άλογα έχουν θεραπευτική ενέργεια ,η οποία με την ειδική καθοδήγηση και φροντίδα από εκπαιδευμένους ανθρώπους, σας παρέχεται μία ανεπανάληπτη εμπειρία ιππασίας σε αρμονία με τη φύση. Μάθετε με μία δίωρη επίσκεψη και επαφή μαζί τους τα πάντα γι’ αυτά τα υπέροχα ζώα και τον κόσμο τους. Αγκαλιάστε τα, χαϊδέψτε τα, ταΐστε τα με μήλα και καρπούζι που είναι οι αγαπημένες τους λιχουδιές! Τέλος μπορείτε να επεκτείνετε την επαφή σας βρίσκοντας το Α-ΛΟΓΟ μέρος του εαυτού σας γιατί πάντα μέσα από την επαφή του ανθρώπου με το «άλλο – εγώ» (άλογο) του και τη φύση μπορούν να συμβούν πρωτόγνωρα και υπέροχα πράγματα!

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ

 
ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΑΛΟΓΑ

Η εμπειρία της διανυκτέρευσης σε εξοπλισμένες σκηνές δίπλα στο χώρο των αλόγων σε περιφραγμένη περιοχή ενώ εκείνα ξεκουράζονται, πίνουν νερό στις γούρνες ή παίζουν στο φεγγαρόφωτο είναι μοναδική. «ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ» η αλληλεπίδραση του ανθρώπου με τα άλογα δημιουργεί μία σχέση που παραμένει ανεξίτηλη στο μυαλό και στην ψυχή για πάντα!

lions_apartments_poros_athens_greece_horse riding