Είστε δραστήριο άτομο και σας αρέσουν τα extreme sports και η περιπέτεια;

Το Askeli Water Sports  είναι ένα έμπειρο ,άριστα εξοπλισμένο κέντρο με παιχνίδια και αθλήματα για όλες τις ηλικίες ακόμα και για οικογένειες με παιδιά. Jet ski – Parasailing – Paragliding – Tubes – Banana tubes – Water ski – Windsurfing είναι μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχει. Με τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα και με σεβασμό στους πελάτες δίνει την ευκαιρία σε ηλικίες από 8 ετών και πάνω να εξερευνήσουν τον “Υποβρύχιο κόσμο”! 

Το Poros Diving Center  προσφέρει εκπαίδευση για τo scuba diving αλλά και των ελεύθερων καταδύσεων με πιστοποίηση από το PADI, καθώς και scuba diving  πιστοποιημένα από την PANDI, καταδύσεις για πιστοποιημένους δύτες, κολύμβηση με αναπνευστήρα και ενοικίαση εξοπλισμού. Εκτός από τις καταδύσεις αναψυχής, το Poros Diving  Center προσφέρει εμπορικές υπηρεσίες κατάδυσης όπως επιθεώρηση, καθαρισμό, αποδέσμευση αγκυροβολίας κλπ. Επίσης, μέρος του καταδυτικού κέντρου είναι η σχολή για άδεια ταχύπλοου σκάφους, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα οδήγησης ταχύπλοου και να λάβετε πιστοποίηση.

Στο Passage Water Ski Center μπορείτε να μάθετε ή να προπονηθείτε στο θαλάσσιο σκι ή στο σλάλομ, (αφού η σχολή διαθέτει τους απαραίτητους στίβους), στο wakeboard / wake surf, barefoot ή απλά να διασκεδάσετε με τα θαλάσσια δακτυλίδια ή να κάνετε μια βόλτα με τη μπανάνα. Ανεξαρτήτως από το αν είστε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης , εδώ θα βρείτε την κατάλληλη εκπαίδευση και προσοχή από ειδικούς καθώς επίσης και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. 

  • Θαλάσσιο Σκι: από αρχάριους εως σκιέρ αθλητικού σκι σλάλομ 
  • Τρεις στίβους σλάλομ (έναν στη λιμνοθάλασσα στο Δρεπάνι) 
  • Trick σκι 
  • Wakeboard 
  • Barefooting 
  • Kneeboard και Air Chair 
  • Θαλάσσια δαχτυλίδια και μια μπανάνα πέντε θέσεων